Ceramitech Vinyl & PPF

Formula noastra ofera un plus de durabilitate si pastreaza caracteristicile protectiilor tip Vinyl si PPF timp indelungat.


Vinyl / PPF

Un produs versatil obtinut cu cea mai avansata tehnologie nano in domeniul protectiilor ceramice; o caracteristica deloc de neglijat este capabilitatea acestui produs de a oferi profunzime culorii.

(numai pentru uz profesional)Produsul poate fi folosit atat pentru exteriorul cat si pentru interiorul vehiculelor. Protejeaza suprafetele impotriva actiunii factorilor de contaminare de pe sosele dar si din mediu.

+ Aplicare Profesională 

+ Timp Rapid de Uscare 

+ Structură Nanotehnologică Rezistentă

+ Efect Semi-Permanent

+ Prelungeste durata de viata a protectiilor tip Vinyl si PPF cu pana la 2 ani

 + Întretinere Ușoară (Intervale de 6 Luni) 

  + Efect Hidrofob de Exceptie 

 + Oferă un Plus de Strălucire si Profunzime Culorilor 

 + Rezistentă Chimică Mare in Comparatie cu Produse Similare 

 + Rezistentă la Zgarieturi Fine (Duritate minima 6H)  

 + Oferă Protectie UV și UVB

+ Protectie impotriva Decolorarii si Ingalbenirii premature


Formula

Produsul a fost dezvoltat special pentru a oferi extra protectie si extra durabilitate. Produsul ajuta la pastrarea un timp mai indelungat a caracteristicilor protectiilor de tip Vinyl si PPF care devin din ce in ce mai populare.

Protectie impotriva razelor UV si UVB, protectie impotriva decolorarii, ingalbenirii si imbatranirii premature a protectiilor tip Vinyl si PPF. Ofera proprietati hidrofobice deosebite si o stralucire impresionanta suprafetelor astfel tratate; intretinere foarte usoara.